Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Private Label

Private label reinigingsmiddelen voor bouw, industrie & automotive

Frisson heeft een laboratorium waar nieuwe en innovatieve producten worden ontwikkeld voor o.a. onze private label klanten. Wij ontzorgen onze klanten van A-Z. Onze producten bevatten de meest geavanceerde technologische, ecologische en cosmetische ontwikkelingen in de industrie. Neem bijvoorbeeld onze reinigers voor de automotive (wasshampoo, velgenreinigers etc) en professionele handreinigers en handbeschermingscrémes voor de bouw & industrie. Ook zijn wij een toonaangevende producent van schoonmaakproducten (allesreiniger, badkamerreiniger etc.) voor interieurs. Frisson heeft alles in eigen beheer en koopt zelf de grondstoffen, verpakkingen en etiketten. Hierdoor garanderen wij voor onze klanten een efficiënt productieproces.
1_private_label_frisson

Afvullen & verpakken

Gefabriceerde producten worden afgevuld en geproduceerd op onze verschillende afvullijnen. Deze zijn geschikt voor verschillende verpakkingen van 200 tot 1000 liter. Het productassortiment van Frisson is groot en bied klanten meer dan 2500 product/verpakking combinaties. Ook bij de distributie naar het gewenste afzetkanaal kunnen wij onze klanten van dienst zijn. 

Private label cosmetica & parfum | Frisson is de juiste partner

Naast de productie van eigen merken zijn de productielocaties van Frisson volledig ingericht op private labeling voor grootgebruikers. Echter kunnen wij kleine bedrijven ook van dienst zijn. Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen parfumlijn te lanceren? Dan is Frisson de juiste partner. Private label is onze kracht. Je kan bij ons al vanaf kleine aantallen een start maken met het bouwen van jouw nieuwe brand. Dit kunnen vrijwel alle producten zijn op het gebied van huid-, hand- & voetverzorging zijn. Onze projectmanager begeleidt je uiteraard van A-Z bij dit traject. Je hebt de keuze uit ónze formules, geuren en recepturen, maar je kan ook zelf de gewenste productspecificaties doorgeven. Onze enthousiaste projectmanager helpt je graag bij het realiseren van jouw droom!

Frisson B.V.