Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Reinigingsmiddelen

Frisson is onafhankelijke producent van reinigingsmiddelen. We ontwikkelen niet alleen de beste reinigingsproducten, maar kijken ook hoe we met duurzame – & biologische schoonmaakproducten de markt kunnen veranderen. Frisson is onder andere de duurzame producent van verschillende schoonmaaklabels. Neem bijvoorbeeld onze productrange van het merk ‘Mr. Bling’.  Binnen ons Mr. Bling assortiment bieden wij onze klanten een veelzijdige reeks schoonmaakproducten. Denk hierbij aan glas-, vloer-, keuken- & allesreiniger. Tevens produceren wij voor een vooraanstaande retailorganisatie XG2 reinigingsmiddelen. Andere reinigingsproducten die wij op onze productlocatie in Dronten ontwikkelen en produceren zijn bijvoorbeeld Extreme krachtreiniger, Ledercréme & Citronella. Naast onze eigen merken zijn we dé private label partner voor vele klanten binnen en buiten Nederland.

Reinigingsmiddelen voor de professional maar ook voor de consument – Oók private label

Frisson beschikt over een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen.

Wij produceren professionele producten voor

  • De institutionele sector
  • De industriële sector & automotive
  • De consument

Daarnaast  produceren wij ook een productrange voor consumer house-hold . Dit assortiment bestaat onder andere uit; glasreiningers, ontvetters,  sanitairreininger, vloerreiningers etc. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om flesjes vanaf 50 ml tot 1 liter af te vullen. Ook hierin bieden wij onze klanten de juiste service als het om private label gaat.
02_reinigingsmiddelen_frisson

Als partner in reinigingsprocessen biedt Frisson oplossingen voor haar klanten

Bij Frisson houden wij de markt voortdurend in de gaten en krijgen wij continue aanvoer van nieuwe markttrends. Deze vertalen wij naar nieuwe productontwikkeling die bij de klant passen. Onze klanten kunnen gebruik maken van standaardrecepturen of maatwerkrecepturen. Daarbij kun je kiezen uit een zeer breed aanbod in verpakkingsoplossingen.

 
 

Frisson: de betrouwbare partner in reinigingsproducten & cosmetica

Frisson B.V.