Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Verpakkingen

Tubes

Huidverzorgingsproducten bijv. hand-, dag- of nachtcrèmes worden vaak in tubes verpakt. Tubes hebben we ook in diverse maten van 10 ml tot en met 250 ml. Ook zijn onze tubeverpakkingen er in verschillende kwaliteitssoorten.
03_Cosmetica_verpakkingen_tubes_frisson

Parfumflessen

Onze parfums bottelen we in glazen flesjes in verschillende afmetingen. Wij bieden je een diversiteit in de diktes en vormen van de fles. Ook is er keuze in de verschillende doppen. Ook is er keuze in verschillende sprays.

Potjes

Frisson streeft ernaar om al haar klanten te voorzien van het gewenste verpakking. Ons assortiment omvat ook potten met schroefdoppen en potten met deksels. Deze hebben we in verschillende inhoudsmaten. Door middel van ons netwerk van partners kunnen wij allerlei soorten cosmeticaverpakkingen aanbieden, van simpele tot zeer luxe verpakkingen. Deze hebben we in verschillende afmetingen. Geschikt voor verschillende huid-, hand- & voet verzorgende crémes & gels.

Dozen

Al onze consumenteneenheden worden in verschillende aantallen in een (om)doos verpakt. Dat noemen we een handelseenheid. We hebben onder andere showdoosjes, luxe omverpakkingen, vouwdoosjes, bodem- en dekseldoosjes & golfkartondozen in verschillende maten. Dozen gebruiken we als omdoos van meerdere consumenteneenheden, maar ook als verpakking van onze huidverzorgingsartikelen in pot. Door de samenwerking met onze waardige partners kunnen wij adequaat inspelen op de wensen en behoeften van de klant.
07_dozen_verpakkingen
06_doppen_verpakkingen

FSC Keurmerk

Het karton dat gebruikt wordt voor alle dozen is voorzien van het FSC keurmerk, wat staat voor een milieubewuste keuze. Ook hier speelt duurzaamheid weer een rol.

Luxe geschenkverpakkingen

Voor onze hoogwaardige cosmetica merken & private label geuren hebben wij luxueuze geschenkverpakkingen. Dit kunnen we op maat leveren en ook hebben we een breed scala op voorraad die je in onze showroom op kantoor kunt komen bekijken.

Frisson B.V.