Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Ledercreme
Ledercréme is een hoogwaardig product om leder goed te onderhouden. Het trekt goed in het leder en houdt het leder soepel. Ledercréme conserveert het leder en is te gebruiken op schoenen, voetbalschoenen, paardrijuitrusting (zadels & hoofdstellen), werkschoenen, golfschoenen, meubelen (bankstellen), tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Onze Ledercréme zit in een pot (300ml) met een handige schroefdop voor het behoud van de créme.

Ledercréme voor schoenen & laarzen

Het regelmatig reinigen van je lederen schoenen en laarzen beschermt het leder tegen vuil en invloeden van buitenaf. Met de Ledercréme van Frisson verleng je de levensduur van je schoeisel. Zo voorkom je dat er barsten en scheuren in komen.

Ledercréme voor behoud van je lederen meubelen

Loszittend vuil op je bankstel of leren stoel kun je makkelijk verwijderen met Frisson Ledercréme. Je kunt leren meubelen namelijk niet kopen, neerzetten en niets meer aan doen. Voor onderhoud van je meubelen is ons advies om je prachtige meubelen van leer regelmatig in te vetten met Ledercréme. Lees hieronder hoe je dat op correcte wijze doet.

Hoe gebruik je Ledercréme?

  • Het voorwerp stofvrij maken, daarna met een sponsje een beetje Frisson Ledercrème aanbrengen

  • Laat ongeveer 1 minuut drogen (uitwrijven is niet nodig)

  • Na wrijven met een droge doek verhoogt de glans

  • Na gebruik het sponsje uitspoelen

Kleine beschadigingen zoals krasjes e.d. kunt u door het zorgvuldig aanbrengen van de crème maskeren (alleen bij door en door geverfd leer). Frisson Ledercrème bevat geen vet, kleeft niet en is geschikt voor alle kleuren leer. Niet geschikt voor suède, nubuck, zeemleer of wildleer.

Ook geïnteresseerd in onze Meubelwonder? Lees hier meer over de hoogwaardige vlek- & krasverwijderaar van houtwerk.

Frisson B.V.