Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Verpakkingen

De verschillende verpakkingen

Flessen

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten kunststof flessen in PE en PET. Op onze afvullijnen kunnen wij afvullen, sluiten, coderen, etiketteren en verzegelen. Wij beschikken over sluitingen zoals doppen (tevens met klep), sprayers, dispensers en doseerdoppen in diverse kleuren en maten.

03_Cosmetica_totaal_frisson

Jerrycans

Jerrycans gebruiken wij veel voor de automotive industrie bijv. ruitenvloeistof. Jerrycans zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren. Zo heb je de keuze uit verschillende openingen en doppen. Ook bieden we je een keuze in kwaliteit. Veelal varieert de inhoud van een jerrycan van 2 tot 60 liter.
08_-Bij-verpakkingen_reinigingsmiddelen_Bag_in_Boxes_frisson

Bag in boxes

Bag in box is een duurzaam verpakkingssysteem wat we veel gebruiken in de automotive & industrie. Dankzij de lagere koolstofafdruk en de langere houdbaarheidsdatum wordt dit veel gebruikt door onze klanten uit de industriële markt. Dit type verpakking biedt een zeer goede opening en sluiting zodat je zonder morsen kunt schenken. Erg geliefd binnen ons cliënteel.

Dozen

Al onze consumenteneenheden worden in verschillende aantallen in een (om)doos verpakt. Dat noemen we een handelseenheid. We hebben onder andere vouwdoosjes, bodem- en dekseldoosjes & golfkartondozen in verschillende maten. Dozen gebruiken we als omdoos van meerdere consumenteneenheden, maar ook als verpakking van onze huidverzorgingsartikelen in pot.
07_dozen_verpakkingen
06_doppen_verpakkingen

Grootverpakkingen & ICB’s

Voor onze grote klanten kunnen wij ook producten in ICB’s vullen tot 1000 liter. Ook is het mogelijk om voor grote klanten onze non-food vloeistoffen & reinigingsmiddelen te leveren in kunststof – & metalen vaten van 200 en 210 liter.

Frisson B.V.