Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Slakkengel
Ga voorgoed de strijd aan tegen littekens, onzuiverheden, puistjes & acné. De zoektocht naar een fijn huidproduct stopt hier. Deze unieke slakkengel is voorzien van een heilzaam slakkenslijm extract. Dat is onder andere goed tegen littekens en acné. Na gebruik voelt de huid als gelift, gladder, vitaler & jonger. Dit product is wat je zoekt als u last heeft van littekens, rimpels, acné, een onzuivere huid of puistjes. Als u deze slakkengel dagelijks zorgvuldig insmeert zie je na een aantal weken zichtbaar resultaat. Draagt bij een stralende uitstraling en het herstellende vermogen van je huid.

Drakenbloed facelift créme

De zoektocht naar een betaalbare facelift crème stopt hier. Deze unieke drakenbloed crème is een rijke aanvulling op de meer bekende ‘slakkengel’. Dit product bevat een krachtig anti-oxidant dat afkomstig uit de rode sap van de Croton Lechleriboom. De heilzame werking van het eeuwenoude ‘drakenbloed’ is al na en paar weken duidelijk zichtbaar. Dit unieke product herstelt het volumeverlies en dat geeft het stralende facelift effect. Als je de facelift crème op je gezicht smeert adviseren wij je hals en decolleté ook mee te nemen voor een optimaal resultaat. Voor een jonge & gladde huid.

Slangengel tegen rimpels

Ga voorgoed de strijd aan tegen rimpels, kraaienpootjes & onzuiverheden. De zoektocht naar een betaalbaar anti-rimpel product stopt hier. Deze unieke slangengel is een rijke aanvulling op de meer bekende ‘slakkengel’. Deze slangengel is een zeer efficiënte gel waarmee rimpels en kraaienpootjes beduidend minder worden. De slangengel heeft een heerlijke geur. Als je de slangengel op je gezicht smeert adviseren wij je hals en decolleté ook mee te nemen voor een optimaal resultaat. De heilzame werking is al zichtbaar na een aantal weken. Draagt bij aan een jonge uitstraling en het herstellend vermogen van je huid.

Frisson B.V.