Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Dermotect skin protection

Met trots voeren wij binnen ons assortiment de hoogwaardige huidbeschermingsproducten van het kwaliteitsmerk ‘Dermotect’. Dermotect is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van huidbescherming, -reiniging & – verzorging. Wij leveren onze producten aan drogisterijen, de bouwnijverheid, (metaal)industrie, autogarages en particulieren. Dermotect huidverzorgingsproducten zorgen voor een intensieve huidbescherming en voorkomen dat schadelijke stoffen de huid binnendringen. De Dermotect handgel, handzeep & W3 verzorgingscréme wordt veel gebruikt op de werkvloer, maar vindt ook steeds meer de weg naar particulieren. Klik hier als je onze Dermotect producten online wilt bestellen.

Dermotect handgel online kopen

Dermotect Handgel extra hygiëne is geschikt voor op de handen en de huid. De handgel is op basis van 70% alcohol. Het zorgt voor schone handen zonder het gebruik van water en zeep. Naspoelen is dan ook niet nodig. De handgel blijft niet achter op de huid en de handen drogen niet uit. De handgel droogt in enkele seconden. In de tijden van Corona draagt dit hoogwaardige product zeker bij om verspreiding van het virus te voorkomen. De handgel met extra hygiëne is op ieder moment van de dag te gebruiken. Dit product zit in een 500 ml flacon mét handig pompje.

Professionele Dermokleen handzeep online | PH neutraal

Op werkplaatsen in de (metaal)bouw & garages vervuilen je handen snel en deze krijg je deze niet zo snel schoon. Dermotect heeft een intensieve handzeep ontwikkeld die zware vervuiling aan de handen verwijdert. De professionele Dermokleen handzeep verwijdert roest, smeer, cement, olie & remvloeistof etc. De handzeep is PH neutraal en is geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor thuis in de badkamer of keuken. De zeep zit in een 500 ml flacon en is voorzien van handig pompje waarmee je de hoeveelheid zeep kunt doseren.

Dermotect W3 verzorgingscrémes | Bouw, industrie & automotive

Binnen het Dermotect huidprogramma is de W3 verzorgingscréme absoluut onmisbaar. De Dermotect W3 verzorgingscréme zorgt voor een intensieve bescherming van de huid. Handen veelvuldig wassen met de handgel – & – zeep beïnvloedt de natuurlijke weerstand van de huid. Je handen kunnen hierdoor uitdrogen, ruw aanvoelen en zelfs voor kloven zorgen. Met de W3 créme blijven je handen soepel en zacht aanvoelen na een lange werkdag. De W3 huidverzorgingscréme is leverbaar in tubes en in grootverpakkingen voor de industrie. Binnen de bouwnijverheid, automotive & metaalbewerking wordt deze créme veel gebruikt. Dit product beschermt ook tegen koelvloeistoffen, olie, verf, roest, lijm, kit en teer etc.

Dermotect producten distribueren als groothandel of webwinkel?

Wij leveren onze producten aan particulieren via onze webshops. Heb je een groothandel en wil je een grote zakelijke aanvraag doen? Mail of bel onze vriendelijke salesmanager voor de mogelijkheden en/of een scherp prijsvoorstel.

Wilt u een overzicht van ál onze Dermotect producten? Bekijk deze hier onze uitgebreide webwinkel.

Frisson B.V.