Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Ontwikkeling R&D
Ontwikkeling R&D
Ontwikkeling R&D
Vorige slide
Volgende slide
Bij Frisson draait het om innovatie en kwaliteit, wij vertalen met succes de steeds complexere vraag van u naar de producten in de markt die we kunnen gebruiken.  Naast het ontwikkelen van de receptuur, ontwikkelen wij ook het verpakkingsconcept, indien gewenst is. Frisson heeft de expertise en kennis om tot de meest effectieve verpakkingsoplossingen te komen. De gewenste productspecificaties van de klant staan hierbij altijd centraal.

Laboratorium

Frisson B.V. beschikt over een professioneel R&D laboratorium waar productgericht onderzoek wordt uitgevoerd, waar wij onze formuleringen verbeteren, optimaliseren of geheel nieuw ontwikkelen. Daarnaast bewaakt het laboratorium de kwaliteit van alle producten en procedures voor een good manufacturing practises. Hierdoor kunnen onze klanten keer op keer vertrouwen op de juiste kwaliteit.

Wettelijke informatie

Wij ontzorgen met de juiste software ook op het gebied van alle wettelijke informatie zoals MSDS, labelinformatie en ADR. Tevens verzorgen wij voor alle safety assements en cpnp registraties de producten die bij ons geproduceerd worden. Wettelijke informatie over milieu en veiligheid zijn vanzelfsprekend.

Frisson B.V.