Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Hypogeen
Hypogeen_logo_200_200

Hypogeen is een kwaliteitsmerk onder huidverzorgingsproducten. De huid werkt altijd hard om ons te beschermen, maar kan daardoor ook droog en gebarsten raken. Mensen met een gevoelige – & droge huid hebben extra baat bij de unieke huidverzorgingslijn van ‘Hypogeen’. De producten binnen de Hypogeen lijn hebben een zeer hoog gehalte aan verzorgende componenten. De Hypogeen handcrème, bodylotion,  voet- & beencrèmee en voeten kruidenboost levert Frisson aan apotheken, pedicures, drogisterijen, groothandels & consumenten. Overigens zijn de Hypogeen artikelen vrij van parfums, vrij van paraffine olie en hebben een neutrale PH.

Hypogeen handcrème voor zachte handen

Door verspreiding van het Coronavirus doen we er alles aan om besmetting te voorkomen. We wassen vaker ons handen met water, zeep of alcoholhoudende gel. Met name de gevoelige – en droge huid krijgt dan heel wat te verduren. De intensieve, verzorgende handcrème is dan de oplossing. De handcrème van Hypogeen is zeer geschikt voor mensen met een extreem droge & gevoelige huid. Dit product zorgt ervoor dat ruwe handen en handen met een schilferige huid weer zacht en soepel voelen. De handcrèmes van Hypogeen zijn leverbaar in verschillende verpakkingen. In flacon met pompje en handige kleine tube om mee te nemen.

De voetverzorgingsproducten van Hypogeen online

Onder pedicures is de voet-been crème van Hypogeen erg populair. Ook de Hypogeen voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor de extreem droge gevoelige huid, maar ook tegen koude voeten. Met name ouderen hebben veel last van koude voeten en de voet-been crème biedt dan een uitkomst. Dit product bevat  extracten van de papaya. Dit zorgt ervoor dat de huid zijdezacht gaat aanvoelen. De ingrediënten van de voet-been crème stimuleren daarnaast het herstellende vermogen van de huid. Tevens werkt de créme verlichtend bij koude voeten. Binnen de voetverzorgingslijn van Hypogeen is er – naast de voet-been crème – ook een heerlijke kruidenboost crème. De gevoelige – & koude voeten verdien minstens net zo’n goede verzorging als de handen.

Bodylotion voor de gevoelige huid | Hypogeen

Mensen met een extreem droge – en gevoelige huid hebben dit veelal over hun hele lichaam. Het assortiment van Hypogeen beperkt zich daarom niet enkel tot de handen & voeten. Hypogeen bodylotion bevat dezelfde rijke ingrediënten en heeft dezelfde heilzame werking als de hand- & voetcrèmes. Heerlijk om je lichaam mee in te masseren na een warme douche sessie. Even een verwenmomentje voor je huid. Door de goede concentratie van de ingrediënten hoef je niet veel bodylotion te gebruiken. De bodylotion doet haar werk als je je lichaam dun insmeert. Dit huidverzorgingsproduct van Hypogeen is verkrijgbaar in een flacon met handig pompje.

Kalknagels? Hypogeen heeft het antwoord!

Kalknagels is het meest voorkomende probleem aan de voeten en is esthetisch gezien niet mooi. Het is een schimmelinfectie en ook nog eens besmettelijk. Met het Hypogeen verzorgingspro
gramma tegen kalknagels ga je kalknagels voorgoed te lijf.

Producten tegen kalknagels

  •  no grip no bite
  • M-Cose spray
  • M-Cose druppeltuit

Basis concentratie Hypogeen huidverzorgingsproducten

Door onderstaande representatieve concentraties hoef je een minimale hoeveelheid van de Hypogeen producten te gebruiken;

  • Triglyceride 15 % huideigen stof
  • Vitamine E 1% antioxidant
  • Glycerine 15% vochtigheidsfactor
  • Urea 5% vochtvasthouder (moisturizer)
  • Lecithine 1 % Filmbinder verschillende huidlagen

Hypogeen huidverzorgingsproducten online kopen? Klik hier.

Frisson B.V.