Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Wat doen wij

Frisson is 35 jaar geleden opgericht en ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert huidverzorgings- & handhygiëneproducten, reinigingsmiddelen, handzepen en cosmetica. Dit leveren wij aan retail, consumenten, groothandels, automotive & de (bouw)industrie. Reinigingsmiddelen en cosmetica zijn beide non-food vloeistoffen, maar de productie houden wij binnen Frisson strikt gescheiden. Echter naast onze eigen merken produceren wij ook private label artikelen voor onze gewaardeerde klanten. Door onze professionele productielocatie in Dronten, opgeleide chemici en ervaren projectmanagers zijn de mogelijkheden eigenlijk ongelimiteerd. Frisson verzorgt het hele productieproces en heeft veel te bieden op het gebied van recepturen, verpakkingen, opslag & distributie.

Producent cosmetica

Ons portfolio omvat o.a. huidverzorgingsproducten zoals crèmes, peelings, maskers, handcrémes, handgels, slakkengels, voetverzorgingsproducten, bodylotions & parfums. Wij ontwikkelen zowel hypoallergene als conventionele cosmetica. Tevens produceren wij biologische producten die duurzaam worden geproduceerd en verpakt. Op onze merken pagina’s kun je alle merken die Frisson produceert op het gebied van cosmetica terugvinden. Onze cosmeticaproducten leveren wij aan retail, inkooporganisaties, groothandels voor pedicures- & schoonheidssalons, drogisterijen, apotheken & consumenten.

Producent reinigingsmiddelen

De reinigingsmiddelen die Frisson produceert worden geleverd aan verschillende kanalen. Zo produceren wij verschillende alles -, badkamer-, vloeren-, keuken- & glasreinigers aan bekende retailorganisaties. Wij geloven in goede schoonmaakproducten in heerlijke geuren. Sinds de oprichting is Frisson eveneens een vooraanstaande leverancier van de grootgebruikers in de automotive branche. Dit gaat onder andere om autowasshampoo’s, velgenreinigers & ruitenvloeistof. Frisson is altijd in beweging en is nu bijvoorbeeld bezig met de ontwikkeling van wasparfums met heerlijke aromatische geuren. Op onze merkenpagina’s lichten wij ons uitgebreide portfolio reinigingsmiddelen uit.

Frisson beschikt over een eigen laboratorium

Frisson beschikt over een eigen laboratorium. Hier worden continue innovatieve – en nieuwe producten ontwikkeld door opgeleide chemici. Die spelen optimaal in op nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot techniek, cosmetica, reinigingsmiddelen & duurzaamheid. Met deze inzichten produceren wij onze eigen labels, maar in ons laboratorium komen ook private label producten tot stand. Uiteraard onder leiding van onze projectmanagement die de gewenste klantspecificaties goed in kaart heeft gebracht.

Frisson B.V.