Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Joyce
In de Dode zee bevindt zich relatief veel zout. Al sinds de oudheid is bekend dat dode zeezout een heilzame werking heeft. Het dode zeezout bevat veel mineralen & sporen elementen. De dode zeezout producten van het hoogwaardige merk ‘Joyce’ zijn gemaakt voor de gevoelige en overbelaste huid. ‘Joyce’ weet op unieke wijze geur, verpakking en de effectieve werking samen te brengen in al haar producten. Joyce dode zeezout crème & douchegel zijn geschikt voor ieder huidtype. Mensen met een schilferige huid, eczeem, psoriasis of veel onzuiverheden raden we de betaalbare dode zeezout badproducten van ‘Joyce’ zeker aan.

Dode zeezoutcrème Joyce heeft een heilzame werking

De dode zeezout crème helpt tevens je spieren te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Het behandelt daarnaast een (extreem) droge huid door de huidstofwisseling te stimuleren en de huid te kalmeren en hydrateren. Er wordt niet voor niets gezegd dat het dode zeezout een heilzame werking heeft. Verschillende mineralen uit de dode zeezout crème kunnen er ook voor zorgen dat deze ontstekingsremmend werken. De Joyce dode zeezout crème zuivert de huid, beschermt, hydrateert en houdt je huid in topconditie. De crème/lichte lotion is leverbaar in twee verpakkingssoorten. Je kunt  kiezen voor de pot met schroefdop, deze heeft een inhoud van 175 ml. De Joyce dode zeezout crème in  fles heeft een inhoud van 500 ml. Joyce dode zeezout producten zijn parabeen – & allergeen vrij. Neem in deze hectische tijden even een momentje voor jezelf na een lange dag. Smeer je na het douchen in met de zijdezachte dode zeezout crème van Joyce en je wordt stralend wakker!

Waar is Joyce dode zeezout crème goed voor?

Door de natuurlijke – & heilzame werking van het dode zeezout zijn de Joyce lotion & – badproducten geschikt voor iedereen. Echter hebben mensen met, acné, onzuiverheden, psoriasis nog meer baat bij het gebruik van de Joyce dode zeezout producten.

Joyce dode zeezout douchegel & shampoo online kopen

Joyce shampoo & douchegel bieden wij je ook in flessen met een inhoud van 500 ml. Heerlijk om je mee in te schuimen tijdens een warme douchesessie. Alle producten  van het merk ‘Joyce’ shop je eenvoudig online in één van onze webshops.Klik hier om alle producten te bekijken en te bestellen. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de Joyce producten. Bel of mail ons en we zijn je graag van dienst.

Frisson B.V.