Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Meubelwonder
Frisson produceert al sinds 35 jaar de effectieve meubelreiniger Meubelwonder. Het woord zegt het al; een wondermiddel voor houten meubelen. Meubelwonder is uitermate geschikt voor de reiniging, verzorging en verfraaiing van gelakt en ongelakt hout. Meubelwonder zorgt ervoor dat houten meubelen worden beschermd tegen vuil en verwijdert vlekken & krassen.

Houten meubelen onderhouden met Meubelwonder

Geef je interieur een vernieuwende & verfrissende look met Meubelwonder. Meubelwonder is een hoogwaardige vlek- & krasverwijderaar voor allerlei houtwerk bijv. eiken, grenen, kersen enz. Meubelwonder is geschikt voor gelakt en ongelakt houtwerk. Met Meubelwonder maak je elk houten oppervlak weer aantrekkelijk. Krassen worden bijna onzichtbaar en kringen/vlekken verdwijnen. Dankzij Meubelwonder krijgen je meubels hun oorspronkelijke kleur weer terug. Het is een wonder voor je tafel, stoelen en overige meubels. Meubelwonder verfraait je houten meubelen niet alleen, maar het hout blijft ook in goede conditie.

Waar koop ik Meubelwonder?

Meubelwonder is te bestellen door hier een mail naar ons te sturen. Heb je liever persoonlijk contact of wil je een zakelijke aanvraag doen betreft onze Meubelwonder? Bel of mail onze vriendelijke sales manager en hij/zij helpt u graag verder.

Hoe gebruik ik het?

Het te behandelen oppervlak eerst reinigen. Breng Meubelwonder vlek- en krasverwijderaar dun aan met een sponsje of een zachte, niet pluizende doek. Zo kan er geen vuil & vocht meer binnendringen in het hout. Eventueel met een zachte schone doek na circa 60 minuten nawrijven. Lichte houtsoorten kunnen donkerder opdrogen. De inhoud van Frisson Meubelwonder is 250 ml en het transparante flesje sluit met een schroefdop.

Meubelwonder herstelt, voedt, verfraait & beschermt houten meubelen.

Frisson B.V.