Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Mister Bling

Mister Bling staat bekend om de universele kracht van de reinigers en is verkrijgbaar bij diverse retailorganisaties. Onze producten zijn ontwikkeld om uw huis stralend schoon te krijgen. Het assortiment bestaat uit een groot aantal schoonmaakmiddelen voor uiteenlopende doeleinden. Denk hierbij aan; glasreiniger, allesreiniger, badkamerreiniger, keukenreiniger, vloerreiniger of vaatwasmachinereiniger. Mister Bling weet wat mensen willen op schoonmaakgebied en zorgt ervoor dat het huis grondig schoon wordt. Alle reinigers zijn gebotteld in een gebruiksvriendelijke PET-fles van 750 ml met handig spray-on knop.

Mister Bling BIO | Oog voor duurzaamheid

Frisson heeft het gamma van Mister Bling uitgebreid met een biologische product range met vier reinigers. Heerlijke aromatische reinigers die duurzaam zijn geproduceerd;

  • BIO allesreiniger
  • BIO keukenreiniger
  • BIO badkamerreiniger
  • BIO glasreiniger

Biologische navulverpakkingen

De biologische navulverpakkingen worden geproduceerd uit herwinbare grondstoffen en verminderen tot 20 x de hoeveelheid plastic flessen & CO 2 uitstoot. De navulverpakking heeft een inhoud van 50 ml en is geschikt voor het navullen van de Mister Bling BIO cleaner fles van 750 ml. Een economische & bewuste keuze.

Bekijk hier online het gehele assortiment.

Frisson B.V.