Frisson

Houtwijk 27, 8251 GD Dronten

0321 381 149

Meer info? Bel of mail ons

sales@frisson.nl

Neem contact op via email

Onze verpakkingen
Wij bieden voor ons uitgebreide assortiment reinigingsartikelen & cosmetica verschillende verpakkingen. Van flesjes van 30 ml tot en met containers van 1000 liter. Hieronder hebben we de meest gebruikte verpakkingen uitgelicht. Wij produceren cosmetica & reinigingsmiddelen in vrijwel alle gangbare verpakkingsvormen & -formaten. Frisson werkt samen met Europese leveranciers op het gebied van recyclebaarheid trends om haar assortiment continue te ontwikkelen.

 

De verschillende verpakkingen van Frisson

 

Flessen

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten kunststof flessen in PE en PET. Op onze afvullijnen kunnen wij flessen met een inhoud van 50 ml tot 2 liter afvullen, sluiten, coderen, etiketteren en verzegelen. Wij beschikken over sluitingen zoals doppen (tevens met klep), sprayers, dispensers, doseerdoppen in diverse kleuren en maten.

Onze parfums bottelen we in glazen flesjes in verschillende afmetingen. Wij bieden je een diversiteit in de diktes en vormen van de fles. Ook is er keuze in de verschillende doppen.

Tubes

Huidverzorgingsproducten bijv. hand-, dag- of nachtcrèmes worden vaak in tubes verpakt. Tubes hebben we ook in diverse maten van 10 ml tot en met 250 ml. Ook zijn onze tubeverpakkingen er in verschillende kwaliteitssoorten.

Potjes

Frisson streeft ernaar om al haar klanten te voorzien van het gewenste verpakking. Ons assortiment omvat ook potten met schroefdoppen. Dat zijn bijv. de potjes met Ledercréme. Ook onze huidproducten (dag- & nachtcrémes) zitten in potjes. Van een eenvoudig potje slakkengel tot luxe potten van hoogwaardige huidverzorgingslabels.

Jerrycans

Jerrycans gebruiken wij veel voor de automotive industrie bijv. ruitenvloeistof. Jerrycans zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren. Zo heb je de keuze uit verschillende openingen en doppen. Ook bieden we je een keuze in kwaliteit. Veelal varieert de inhoud van een jerrycan van 2 tot 60 liter.

Grootverpakkingen & ICB’s

Voor onze grote klanten kunnen wij ook producten in ICB’s vullen tot 1000 liter. Ook is het mogelijk om voor grote klanten onze non-food vloeistoffen & reinigingsmiddelen te leveren in kunststof – & metalen vaten van 200 en 210 liter.

Luxe geschenkverpakkingen

Voor onze hoogwaardige cosmetica merken & private label geuren hebben wij luxueuze geschenkverpakkingen. Dit kunnen we op maat leveren en ook hebben we een breed scala op voorraad die je in onze showroom op kantoor kunt komen bekijken.

Dozen

Al onze consumenteneenheden worden in verschillende aantallen in een (om)doos verpakt. Dat noemen we een handelseenheid. We hebben onder andere vouwdoosjes, bodem- en dekseldoosjes & golfkartondozen in verschillende maten. Dozen gebruiken we als omdoos van meerdere consumenteneenheden, maar ook als verpakking van onze huidverzorgingsartikelen in pot.

 

 

 

 

 

 

Frisson B.V.